Αρχική » Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Προβολή Ανακοίνωσης
11.11.2016

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια 2016 - 2017

για πρωτοετείς φοιτητές ΑΕΙ

Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, η αεροπορική εταιρία Aegean μέσω του Προγράμματος Υποστήριξης Φοιτητών  «Κοντά στους Νέους», θα διαθέσει  δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε 250 Έλληνες πρωτοετείς φοιτητές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, προσφέροντάς τους 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Η πρωτοβουλία αυτή, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 αφορά σε:

  • 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών: Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Κέρκυρα, Χίος, Σάμος, Καλαμάτα, Καστελλόριζο, Αστυπάλαια, Κάλυμνος) και
  • 150 νεοεισαχθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα.
  • Επιπλέον θα διατεθούν 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη τη διάρκεια σπουδών, σε 50 νεοεισαχθέντες Κύπριους φοιτητές σε ΑΕΙ στην Ελλάδα της ίδιας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Σημειώνεται ότι τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. 

Οι νέοι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2016/17 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο www.kontastousneous.gr από την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου  2016 στις 12:00 έως 30 Νοεμβρίου 2016 στις 23:59.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επισκεφθείτε το http://www.kontastousneous.gr/syxnes-erwtiseis/.