Αρχική » Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Προβολή Ανακοίνωσης
22.10.2018

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια 2018 - 2019

για πρωτοετείς φοιτητές ΑΕΙ

Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019, η αεροπορική εταιρία Aegean μέσω του Προγράμματος Υποστήριξης Φοιτητών  «Κοντά στους Νέους», θα διαθέσει  δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε 250 Έλληνες πρωτοετείς φοιτητές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, προσφέροντάς τους 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Η πρωτοβουλία αυτή, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019 αφορά σε:

  • 50 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών: Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Κέρκυρα, Χίος, Σάμος, Καλαμάτα, Καστελλόριζο) και
  • 200 νεοεισαχθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. 

Οι νέοι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2018/19 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο www.kontastousneous.gr  έως 31 Οκτωβρίου 2018 στις 23:59.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επισκεφθείτε το http://www.kontastousneous.gr/syxnes-erwtiseis/.