Αρχική » Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις » Ανακοινώσεις » Προπτυχιακών » Προβολή Ανακοίνωσης Προτυχιακών
01.07.2021

Ανακοίνωση Μαθήματος Πρακτικής Άσκησης

ΠΡAΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (1-7-2021)

1.Οι φοιτητές που έχουν επιλεγεί για την Πρακτική Άσκηση για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο (2 μήνες), όπως ήδη έχουν ενημερωθεί σε προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (κυρία Β. Παρασκευοπούλου) θα μπορέσουν να κάνουν την πρακτική άσκηση τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβριο.

2. Οι φοιτητές για τα τέσσερα (4) ιδιωτικά συμφωνητικά, αφού θα συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, πριν την επίσκεψη τους στο φορέα (νοσοκομείο που θα κάνουν πρακτική για υπογραφή του υπευθύνου και σφραγίδα), θα πρέπει να πάρουν την υπογραφή της επιστημονικής υπεύθυνης του τμήματος Νοσηλευτικής (Ε.Πατηράκη).

3. Οι φοιτητές μπορούν να πάρουν την υπογραφή της κ. Ε.Πατηράκη από Δευτέρα 5/7/21 έως και Παρασκευή 9/7/21 στο γραφείο της τις ώρες 12-3.

4. Αφού έχουν τις υπογραφές της επιστημονικής υπεύθυνης και του φορέα θα καταθέσουν στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στο Ισόγειο του Μαθηματικού Τμήματος στην Πανεπιστημιούπολη (καθημερινά 9πμ-3μμ) τα 4 ιδιωτικά συμφωνητικά και τα άλλα έντυπα  (ΔΗΛΩΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΊΟ ΕΙΣΟΔΟΥ).

Η Επιστημονική Υπεύθυνη

Ε.Πατηράκη