Αρχική » Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις » Εκδηλώσεις » Προβολή Εκδηλώσεων
21.07.2022

NASCE - UEMS and ATHENS IDEAS, SCIENTIFIC CONGRESS

ATHENS 6 - 9 SEPTEMBER, 2022

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για το: ‘‘6th NASCE / UEMS Scientific Meeting – New Frontiers in Open Innovation’’ που θα γίνει 6 - 9 Σεπτεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Divani-Caravel (αίθουσα Horizon). Η συμμετοχή των Φοιτητριών & Φοιτητών Νοσηλευτικής, είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα λάβετε το Δίπλωμα Συμμετοχής σας στο Συνέδριο (με Μοριοδότηση) εφόσον παρακολουθήσετε το μεγαλύτερο μέρος του Επιστημονικού Προγράμματος την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου. Αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή στο link του Registration ως Φοιτητές με το όνομά σας στην αγγλική γλώσσα:

https://nascescientificmeeting2021.gr/registrations/

Το Συνέδριο είναι ουσιαστικώς, το συνέδριο όλων μας, δηλαδή το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Ιατρών, Νοσηλευτών και Επαγγελματιών Υγείας, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τις νέες εκπαιδευτικές μεθόδους (προσομοίωση - simulation, χρήση εξελιγμένων συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης - artificial intelligence κλπ). Δηλαδή το παρόν και το μέλλον της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης όλων των Συναδέλφων Επαγγελματιών Υγείας.

Η NASCE (Network of Accredited Clinical Skills Centres of Europe) είναι επίσημος φορέας της UEMS (European Union of Medical Specialists) για όλα τα πιστοποιημένα κέντρα (εντός και εκτός Ευρώπης) που έχουν τις υποδομές για συνεχιζόμενη εκπαίδευση Ιατρών, Νοσηλευτών και Επαγγελματιών Υγείας.

Η UEMS (https://www.uems.eu/) είναι ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας εντός της Ευρώπης δεδομένου ότι εκπροσωπεί 2 εκ. Επιστήμονες όλων των Ειδικοτήτων και προάγει μέσω των τμημάτων της (όπως η NASCE) την ανάπτυξη όλων των Ιατρικών και Νοσηλευτικών Ειδικοτήτων, δηλαδή την συνεργασία όλων των Επαγγελματιών Υγείας και την Διεπιστημονικότητα.

Στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2022, θα ακολουθήσει το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου, με προσκεκλημένους καταξιωμένους ομιλητές, διεθνούς κύρους, από ΗΠΑ, Ευρώπη και ασφαλώς από την χώρα μας. Επίσης θα παρουσιαστούν επιστημονικές εργασίες από πολλά κέντρα του εξωτερικού και από την χώρα μας. Το απόγευμα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου από τις 13:30 – 20:00 θα ακολουθήσει το Athens Ideas Meeting στην ελληνική γλώσσα (Athens Thoughts for Higher Education and New Stimulation of Ideas) όπου προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καταθέσουν απόψεις και νέες ιδέες πάνω στα κρίσιμα θέματα της εποχής μας. Το συνέδριό μας έχει τεθεί υπό την Αιγίδα Πανελληνίων Επιστημονικών Εταιρειών Ιατρικής (Χειρουργικής, Νευρολογίας, Ορθοπαιδικής, Πλαστικής, Καρδιοχειρουργικής, της ΕΕΦΙΕ) και υπό την Αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς. To πρόγραμμα του Athens Ideas Meeting, ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ και είναι με ελεύθερη συμμετοχή (μόνον τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων). Με ιδιαίτερη χαρά επισυνάπτω στην επιστολή μου:

1 – Το link με την διεύθυνση του Συνεδρίου στο διαδίκτυο: https://nascescientificmeeting2021.gr/

2 – Τις αφίσες του συνεδρίου (που έχει και την διεύθυνση του συνεδρίου στο διαδίκτυο) και το Faculty Ομιλητών.

3 – Το πρόγραμμα του Επιστημονικού Συνεδρίου.

4 – Το poster του Athens Ideas Meeting.

-Σύνδεσμος για εγγραφή: https://nascescientificmeeting2021.gr/registrations/ 

Η σπουδαιότητα του συνεδρίου σε Πανελλήνιο, Ευρωπαϊκό αλλά και ευρύτερα διεθνές επίπεδο τιμά την χώρα μας και αναδεικνύει τους σπουδαίους επιστήμονες που έχει τόσο εντός της χώρας μας όσο και διεθνώς. Παράλληλα φιλοξενούμε στην Αθήνα μας, σε μια πόλη παγκόσμιας ιστορικής ακτινοβολίας, επιστήμονες απ΄όλο τον κόσμο.

Η ενεργός συμμετοχή σας, είναι τιμή για όλους μας και πηγή νέας δημιουργίας και σχέσεων για Όλους !

Με χαρά περιμένουμε την συμμετοχή σας στο Επιστημονικό Συνέδριο της NASCE / UEMS και στο Athens Ideas Meeting.

Η συνεδριακή γραμματεία του συνεδρίου είναι η GK Conference (210-6897552 -3 / 6932 342 934 / conferences@gk.gr)

Program 8/9/2022         Program 9/9/2022         Faculty