Αρχική » Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις » Προβολή Ανακοινώσεων, Εκδηλώσεων
18.10.2021

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 – 21.00

Καλούνται οι φοιτητές/τριες οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κλινική άσκηση του μαθήματος ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ να επισκεφθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 – 21.00 (Ο χρόνος αναφοράς  ΕΔΩτον σύνδεσμο ο οποίος βρίσκεται στο τέλος της ανακοίνωσης και να συμπληρώσουν την φόρμα προτίμησης. Ο σύνδεσμος θα είναι διαθέσιμος για μελέτη (και όχι για υποβολή) από τις 12.00 της ίδιας μέρας. Οι δηλώσεις που υποβάλλονται σε πρότερο χρόνο θεωρούνται άκυρες.

Θέσεις στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία ΕΔΩ

Παρακαλούμε να λάβετε υπ όψη σας τα παρακάτω:

Η πραγματοποίηση της κλινικής άσκησης είναι δυνατή είτε για τους πλήρως εμβολιασμένους φοιτητές/τριες, είτε για τους νοσήσαντες από covid εντός του τελευταίου εξαμήνου και προ εικοσαημέρου. Το σχετικό νομικό πλάισιο για τις κλινικές ασκήσεις στο αρθρο 3 παράγραφος 3 ΕΔΩ

Δικαίωμα υποβολής έχουν οι φοιτητές/τριες οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στις κλινικές ασκήσεις του εξάμηνου τους. Οι δικαιούχοι ΕΔΩΟι φοιτητές/τριες της ΣΑΝ δεν θα υποβάλουν την παρούσα δήλωση. Η κατανομή τους θα γίνεια από την ΣΑΝ.

Μετα την δήλωση αποστέλλεται αυτόματα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, email επιβεβαίωση της υποβολής το οποίο μπορείτε να βρείτε είτε στα εισερχόμενα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, είτε στον φάκελο της ενοχλητικής αλληλογραφίας. Σε αυτό υπάρχει σύνδεσμος από τον οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε την αρχική σας δήλωση. Χρόνος υποβολής υπολογίζεται ο χρόνος τροποποίησης.

Τα αποτελέσματα της επιλογής είναι διαθέσιμα για έλεγχο της πιστότητας της διαδικασίας και της ίσης μεταχείρισης, στα συλλογικά όργανα των φοιτητών/τριων αλλά και σε κάθε εμπλεκόμενο/η, τηρουμένων των περιορισμών για την προστασία των προσωπικών διδομένων.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στο mchatiris[at]uoa[dot]gr Παρακαλούμε ιδιαίτερα μην απασχολείτε άλλες διευθύνσεις ή τηλέφωνα

Από την γραμματεία του Παθολογικού Τομέα