Αρχική

Καλώς ήρθατε...


Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών λειτουργεί από το 1980 με αποστολή την ολοκληρωμένη μόρφωση επιστημόνων νοσηλευτών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα προπτυχιακής φοίτησης επιλέγοντας το μενού "Προπτυχιακή Εκπαίδευση".

Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο απο τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών της Νοσηλευτικής Σχολής ή για κάποιο απο τα Διατμηματικά Μεταπτυχιακά Προγράμματα στα οποία συμμετέχει το Τμήμα Νοσηλευτικής μπορείτε να ανατρέξετε στο μενού "Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση".

Στα πλαίσια του Τμήματος Νοσηλευτικής λειτουργούν Εργαστήρια σε διάφορους επιστημονικούς τομείς με αξιόλογη ερευνητική δραστηριότητα σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ερευνητική δραστηριότητα του Τμήματος Νοσηλευτικής επισκεφθείτε το μενού "Έρευνα".


Μεταπτυχιακά

Αναστολή Αιτήσεων, Συνεντεύξεων και Εγγραφών Μεταπτυχιακών Φοιτητών Λόγω κατάληψης από σήμερα 17-10-2019 έως και 21-10-2019. Θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις με νέα χρονοδιαγράμματα.


Προκήρυξη ΔΠΜΣ

 

Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020

 

Οργάνωση & Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας - Πληροφορική της Υγείας

  Ειδικεύσεις:

 

               -  Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

 

               -  Πληροφορική της Υγείας

 

        Αιτήσεις από 16.09.2019 έως 22.10.2019  Παράταση αιτήσεων, λόγω κατάληψης


 

 

 

 

 

 

 Εκπόνηση Διδακτορικών Διατριβών Αίτηση... ΦΕΚ ... Κανονισμός ...    Ανακοίνωση


Διάφορα