ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ WEBINARS

Τετάρτη 08 Νοεμβρίου 2023

1) Προσκαλείστε σε δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο την Παρασκευή 24/11/2023, ώρες 11:00-12:30 μετίτλο «Κλινική Συλλογιστική. Από τη θεωρία στην κλινική πρακτική και από την αξιολόγηση στην κλινική δράση» με εισηγήτρια την Δρ Katrin Balzer καθηγήτρια νοσηλευτικής στο Ινστιτούτο Κοινωνικής Ιατρικής του Lubeck University.

Η Δρ Balzer εξειδικεύεται στα ακόλουθα αντικείμενα: Νοσηλευτική Διάγνωση, Λήψη Κλινικών Αποφάσεων &  Τεκμηριωμένη Νοσηλευτική και μετά την κύρια εισήγησή της θα ακολουθήσει ανοικτός διαδικτυακός διάλογος.

Για εγγραφή στο δωρεάν webinar παρακαλώ ακολουθείστε τις οδηγίες του ακόλουθου συνδέσμου: https://fine-europe.eu/?p=3323&lang=en

2) Προσκαλείστε σε δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο τη Δευτέρα 27/11/2023, ώρες 19:00-20:00 με τίτλο «Νοσηλευτική Βασισμένη σε Αποδείξεις» με εισηγήτρια την Δρ Allison Squires, PhD, RN, FAAN, Professor, Rory Meyers College of Nursing, New York University.

Η Δρ Squires, είναι διευθύντρια και κύρια ερευνήτρια του Παγκόσμιου Δικτύου Νοσηλευτικών και Μαιευτικών Σπουδών και μετά την εισήγησή της θα ακολουθήσει ανοικτός διαδικτυακός διάλογος.

Για παρακολούθηση του δωρεάν webinar παρακαλώ συνδεθείτε εδώ τις ώρες και ημέρα της συνάντησης.